PlayStation 2 pelikonsoli

Jos hakusessa on pelikonsoli perheen pienimmille, ei parempaa hankintaa luultavasti voi tehdä kuin Sonyn Playstation 2. PS2:lle löytyy yhä pelejä järjettömän paljon (enemmän kuin muille konsoleille) ja vielä kohtuulliseen hintaan. Markettien alelaarit nimittäin tulvivat PS2 pelejä.

Tämä klassikon hinta on pysytellyt yli sadassa eurossa lähes käsittämättömällä tavalla, vaikka valmistajat, Sony mukaanlukien, ovat julkaisseet uusia ja hienompia malleja jo vuosia sitten.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että PS2:n hinta on vihdoinkin painunut järjelliseen summaan. Gigantti myy tätä verkkokaupassaan hintaan 79 euroa.

Valitettavaa on tietenkin se, että konsolin hankkija joutuu ostamaan lisäksi jonkinmoisen muistimoduulin mikäli tavoitteena on peleata muutakin kuin arcade pelejä – pelien etenemisen tallennus nimittäin vaatii erillistä muistikorttia.

Ainakaan itse en ole PS2:sta halvemmalla nähnyt. Ja jos tosiaan hakusessa on edullinen pelikone, mihin löytyy runsaasti pelejä, tuskin parempaa hankintaa voi tehdä.

Gigantti – PlayStation 2 pelikonsoli.

Avainsanat: , ,