LG 42LH3000, 42 tuumaa televisio

Näyttää siltä, että lcd televisioiden hinnat jatkavat alamäkeään – ja sekös mielyttää kuluttajaa.Tämä on ymmärrettävää kun seuraavat teknologiat kurkkivat jo kulman takana. Seuraavaksi luvassa on nimittäin ultralitteät led televisiot ja 3D kuva.

Tämä LG:n 42 tuumainen Full HD televisio on loistava perustelkkari, missä on loistava kuvanlaatu, ja perusominaisuudet. Virittimet löytyy niin antenni kuin kaapelitalouksiin – ja kaapeliviritin on mielestäni HD viritin.

Jos minulla ei tätä vielä olisi, niin luultavasti pistäisin tilauksen välittömästi vetämään tähän hintaan. Onoff.fi:n tarjoushinta on nimittäin vaivainen 599 euroa.

Ominaisuuksilla tämä ei koreile – sillä mukana ei ole tallennusta, upnp ohjelmia, kuvien katselua USB levyiltä, kuvaa kuvassa tai muutakaan ihmeellistä. Mutta esimerkiksi Playstation 3:n seuralaisena, moisia temppuja on televisiolta turha odottaakaan. Tai jos sinulla on tallentava digiboxi, niin turha se on television ominaisuuksiin kamalasti panostaakaan.

Tämä on kuitenkin hyvä ja helppokäyttöinen televisio. Omat kokemukset viittaavat myös siihen, että laadusta ei ole tingitty.

LG42LH3000 @ onoff.fi