Playstation 3 250 GB + Valitsemasi peli

Oletko kaivannut hyvää (teko)syytä hankkia pelikonsoli kotiin? Mutta toistaiseksi hinta ei ole ollut kohdallaan? Nyt olisi taas tarjolla yksi hyvä syy hankkia playstation 3.

cdon.com tekee melko houkuttelevan kampanjan – jos ostat cdonista itsellesi pelin, niin saat ostaa samalla 250 gigatavun PS3:sen alle kolmella sadalla.

250 gigaisen PS3:n ovh näyttää olevan 349 euroa, eikä sitä juur halvemmalla tahdo löytää joten kampanja vaikuttaa vähintään kohtuulliselta ja houkuttelevalta. Se mikä ainakin minua tässä mielyttää on, että konsolia ei ole pakkopaketoitu minkään kökköpelin kanssa, vaan sinä voit valita konsolin seuraksi haluamasi pelin – tosin vaihtoehtoja on rajatusti. Ja vaihtoehdot ovat hieman toimintaan taipuvaisia, joten tämä tarjous ei välttämättä tee perheen pienimpiä (tai nasiväkeä) onnelliseksi.

Pelivalikoima on nimittäin

  1. Battlefield : Bad Company 2
  2. Dante’s Inferno
  3. Army of Two: The 40th day

Näin miespuolisen peli-intoilijan näkökulmasta nämä kaikki pelit ovat olleet omalla hankintalistallani, joten jos minulla ei vielä PS3:sta hyllyssä olisi, saattaisin hyvinkin tarttua juuri tähän tarjoukseen. Mikäs sen mukavampaa kuin saada pari kärpästä yhdellä iskulla.

PS3 250GB @ cdon.com