Nintendo Band Hero Superbundle

Kommenteista tupsahti todella hyvä spottaus Nintendo Wii:n omistajille. CDON.com myy nimittäin näköjää tätä Guitar Hero / Rock Band / Band Hero -sälää todella edulliseen hintaan.

Kaikki nämä alennukset saavat ainakin minut epäilemään, että tekeillä on jotain mullistavaa tämän musagenren sisällä – kun oheiskamoja myydään tähän hintaan.

Mutta toisaalta – nää musapelit on parasta viihdettä, joko yksin, kavereiden kanssa tai perheen kesken. Turha siinä on siis sen enempiä miettiä, vaan kun tilaisuus kerran on, niin kannattaa tankata :-)

Band Hero Superbundle Wii:lle – minkä normaalihinta siis yli 200 euroa, on nyt CDON.com:illa tarjouksessa hintaan 99.95 euroa. Cdon.com on tunnettu kohtuullisista postikuluistaan, joten veikkaan, että kotiinkuljetettuna hinta on noin 105.

Tämä on taas pakkohankinta Wii:n omistajille – tietenkin jos tätä ei entuudestaan ole hyllyssä. Superbundle sisältää mikin, rummut, kitaran ja itse pelin. Band Hero -pelissä kuullaan kuumimpia listahittejä itse kunkin suosikkiyhtyeiltä, kuten No Doubt, Nelly Furtado, Lily Allen, All-American Rejects ja Jackson 5.

Band hero superbundle @ cdon.com

Avainsanat: , ,