Creative Zen Stone (1GB) punainen

Myynnissä Creativen tyylikäs Zen Stone mp3 soitin yhden gigatavun muistilla. Creative on tunnettu mp3 soitinten valmistaja, ja vahvin Applen IPodin haastaja. Tässä malliesimerkki siitä, että mp3 soittimen ei tarvitse olla kallis.

Pyöriikö lompakossasi eksyneenoloinen kympin seteli? Pieni seteli suuressa lompakossa on surullista katsottavaa.

cdon.comista löytyy juuri sopiva sijoituskohde tuolle kympin setelille. Kyse on nimittäin Creativen houkuttelevasta Zen Stone avaimenperäkokoisesta 1 gigatavun mp3 soittimesta.

Zen stonen luvataan soittavan musiikkia noin kymmenen tuntia yhdellä latauksella. Ja yhden gigatavun muistiin mahtuu ihan kohtuullinen määrä musiikkia – noin 150 kappaletta, ehkä jopa enemmänkin.

Jos et itse ole musiikin ystävä, niin kannattaa aina muistaa, että joulu tulee taas – ja tässä välillä on useita syntymäpäiviä. Väitän, että tämä punainen, tyylikäs soitin tekisi jonkun nuorukaisen varsin onnnelliseksi.

Mainitaan se hinta nyt vielä kerran: 9.95 euroa ja siihen päälle lisätään vielä muutaman euron toimituskulut.

Jos tästä tarjouksesta pitää jotain negatiivista hakea, niin se on sitten se, että tuote on tilapäisesti loppu. Lisäsin itseni tosin jonotuslistalle, joten saanen sähköpostiini ilmoituksen mikäli soitinta saa taas tilata.

Creative Zen Stone (1GB) Red – Kotielektroniikka – CDON.COM.

Avainsanat: , ,