Nokia 5230 Black Comes With Music

Comes with Music, Comes with Navigation and maps, Comes with Touchscreen, Comes with App store. Nokian 5230 musta kosketusnäyttöpuhelin sisältää oikeastaan kaiken mitä tämän päivän älypuhelimelta voi vaatia; ja paketissa on mukana vähän muutakin.

Gigantilla on tarjouskampanja päällä missä tätä 5230 mallista kosketusnäyttöpuhelinta saa alle kahdensadan euron (199 euroa).

Puhelimen normaalihinta on 225 euroa, mikä sekään ei ole ihan mahdoton kun ottaa huomioon mitä kaikkea puhelimen ostaja saa. Kyse on siis Comes With Music puhelimesta. Miljoonien ilmaisten kappaleiden lisäksi ostaja saa ilmaisen navigoinnin. Nyt et siis enää tarvitse erillistä navigaattoria, vaan puhelimesi hoitaa homman.

Comes with music palvelun kautta voit siis ladata tietokoneellesi ja puhelimeen niin paljon musiikkia Nokian musiikkikaupasta kuin vain jaksat ja ehdit – ja ilman lisäkustannuksia. Vertailun vuoksi voidaksesi kuunnella Spotifyn avulla musiikkia matkapuhelimellasi sinun täytyy maksaa 10 euron kuukausimaksu. Comes With Music ei edellytä mitään lisämaksuja.

Comes With Music -palvelun suurin ongelma on DRM suojaus, minkä seurauksena musiikin käyttöoikeuksia on rajattu. Et ilmeisesti pysty esimerkiksi polttamaan näitä kappaleita CD levylle. Mutta kun katsoo hintaa, on tuo DRM melko pieni paha. Käyttö tosin edellyttä Microsoftin käyttöjärjestlmää, joten Mac ja Linux käyttäjät voivat katsoa vain kateellisina.

Gigantti – Nokia 5230 Black Comes With Music.