Canon EOS 1000D EF-S 18-55mm – Digijärkkärit

Konebox.fi myy Canon EOS 1000D EF-S 18-55mm digitaalisen järjestelmäkameran nyt digipokkarin hinnalla. Tämä tuntuisi pakkohankinnalta, vaikka et kameraa tarvitsisikaan.

Kilpailu kameramarkkinoista tuntuu käyvän todella kuumana. Siinä missä pokkareiden hinnat ovat romahtaneet ja pokkareista parhaimmatkin maksavat vain alle 200 euroa, on kilpailu ulottunut nyt jo järjestelmäkameroihin.

Perinteisesti järjestlmäkamerat ovat olleet harrastajien ja ammattilaisten etuoikeus – lähinnä siksi, että järkkäreiden hinnat ovat pysytelleet varsin korkeina – noin halvimmillaankin yli 500 euron. Nyt on ilmassa kuitenkin merkkejä, että harrastusta aloitteleville on luvassa kissanpäivät. Valmistajat kilpailevat niin teknologiassa, megapixeleiden määrissä kuin nyt myös hinnoissa.

On siis helppo kuvitella, että jatkossa on luvassa entistä parempia kameroita entistä halvemmalla.

Konebox pistää pöytään pohjatarjouksen mitä tulee tähän Canonin 1000D malliin. Kamera on kaupan nimittäin 399 euron hintaan ja pakkauksessa on mukana 18-55 mm objektiivi, rungon lisäksi luonnollisesti. Lisäksi pakkauksessa on laturia ja muuta perustarviketta.

Jos siis olet harkinnut esim ultrazoon pokkaria tai järkkäriä, niin kannattaa suunnata katse koneboxin tarjoukseen ja miettiä tarkkaan mitä kuvausharrastukselta odottaa.

Hintatietoiselle voin mainita, että koneboxin tarjous näyttäisi olevan 50 euroa halvempi kuin toiseksi halvin myyjä – eli Markantalo.

via Canon EOS 1000D EF-S 18-55mm – Digijärkkärit – Konebox nettikauppa.