Samsung BD-P1580 Blu ray soitin

Nyt on näköjään rikottu yksi merkittävä rajapyykki Blu Ray soitinten historiassa – kyse on nimittäin 100 euron rajapyykistä.

Verkkokauppa.comissa on nyt myynnissä Samsungin Blu Ray soitin minkä hinta on hitusen alle 100 euroa – ja tuo hitunen on 10 senttiä. Hinta siis 99.90 euroa.

Blu Raytä on vaivannut viime aikoina muuta suurta ongelmaa. Niistä ensimmäinen on ollut tuo soitinten kohtuuttoman korkea hankintahinta. Perinteiseen tyyliin, teknologiateollisuus on halunnut ulosmitata innokkaimmilta ostajilta parhaat katteet ennen kuin soitinten kanssa päästään massamarkkinoille. Massamarkkinoiden saavuttaminen luonnollisesti vaatii kohtuullisia hintoja.

Toinen ongelma on ollut HD televisioiden puute. Vielä tänäkin päivänä myydään paljon HD ready televisioita, minkä kanssa teräväpiirtoelokuvista ei saa täyttä iloa irti – miksi siis hankkisi teräväpiirtosoittimen? Varsinkin kun niiden hinnat ovat olleet mitä ne ovat olleet.

Ja viimeisenä onglemana on tietenkin pakko mainita Blu Ray elokuvien huono saatavuus ja korkea hinta. Tässäkin lie kysymys siitä, että innokkaimmilta kuluttajilta halutaan ulosmitata maksimaalinen määrä rahaa. Ja kun myynnissä siirrytään massamarkkinavaiheeseen on hintoja pakko laskea.

Kuluttajana tämä 100 euron virstanpylväs antaa uskoa, että jonain päivänä Blu Raysta tulee ihan tavallisten kuluttajien tuote ja että elokuvien saatavuus ja hinnatkin näkevät jonain päivänä kohtuullisuuden valon.

Samsung BD-P1580 Blu – Verkkokauppa.com.

Avainsanat: ,