LG MD197WD 18.5″ LCD digitv antenniverkkoon

LG M197WDP-PZ

Vihdoinkin. Vuosien odottelun jälkeen voin huokaista tyytyväisyyttä ja todeta, että vihdoinkin voin ostaa pienen ja kohtuuhintaisen lcd television itselleni.

Suurten (siis 32 tuumaa) lcd televioiden hinta käytännössä katsoen romahti viime vuonna. Loppuvuodesta 2009 32 tuumaisia, HD ready, taulutelevisioita alkoi saamaan tarjouksista noin 300 euron hintaan.

Mutta jotenkin minusta tuntuu, että lcd valmistajilta – ja kauppialta – unohtui täysin, että kaikki eivät halua 32 tuumaista telkkaria. Ja joihinkin tiloihin 32 tuumainen telkkari on yksinkertaisesti liian iso. LCD paneelien hintojen romahdus ei kuitenkaan saavuttanut koskaan n. 20 tuumaisia televisioita, vaikka näyttöpäätteiden hinnat tulivatkin alas. Näyttöpäätteestä vain puuttuvat kaiuttimet ja viritin, muuten teknologia oli samaa. Amerikkalaisista televisiosarjoista lie kaikille tuttu se, että pieni telkkari sopii hyvin vaikka keittiöön – siinä sitä voi kätevästi katsoa aamun uutiset samalla kun pupeltaa kaurapuuroa ja ryystää sumppia.

Nyt se siis on mahdollista, Verkkokauppa.com nimittäin myy LG:n 18.5 tuumaista antenniverkon digitelkkaria todella hyvään ja kelvolliseen hintaan, eli 149.90 euroa.

Lisäksi verkkokauppa.com:illa on päällä postituskampanja missä alle 35 kiloiset, verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan lähipostiin yhdellä eurolla.

Ja minä kun ehdin jo manaamaan verkkokauppa.com:in huonot joulunjälkeiset tarjoukset. Anteeksi 🙂

26805 – LG MD197WD 18.5″ LCD – Verkkokauppa.com.