Logitech Harmony 515 kauko-ohjain

Logitech Harmony 515 kauko-ohjain

Sitä mukaa kun kodin viihdekeskusta varustelee, ilmestyy sohvapöydälle ainakin yksi uusi kauko-ohjain. Osaa ei tarvita juuri koskaan, mutta ei niitä viitsi kauas televisiostakaan viedä, koska kun niitä tarvitaan, on kauko-ohjaimen syytä olla isäntänsä vieressä.

Itselläni on tällä hetkellä neljä tai viisi kauko-ohjainta olohuoneessa ja harkinnassa on vielä yksi – nimittän tämmöinen yleiskauko-ohjain. Ostin joskus vuosia sitten All For One -merkkisen huippu kauko-ohjaimen, mutta petyin siihen todella pahasti – lähinnä siksi, että osa laitteistani ei ollut tuettu ja kyseisen kauko-ohjaimen ohjelmoitava kapasiteetti oli erittäin vaatimaton.

Harmony 515 lupaa, että tuettuja laitteita on yli 225 000 yli 5 000 valmistajalta. Mainoslauseiden mukaan voin olla varma, että Harmony 515 toimii laitteeni kanssa – jopa sellaisten jotka ovat vasta kehitteillä. Suuri lupaus ja houkutteleva hinta – mitäs tässä enää miettimään?

Verkkokauppa.com myy Logitechin Harmony 515 kauko-ohjainta Ahvenanmaan myymälästä hintaan 34.40 euroa – ei siis paha. Hinta sisältää jopa postikulut, joten houkutus on niin suuri, että sitä on jo vaikea mitata ja vielä vaikeampi kuvailla.

Jos satut omistamaan tämän kauko-ohjaimen, niin pistä vähän kommenttia – hyvät ja huonot puolet kiinnostavat.

Tällä ohjaa viittä eri laitetta ja siinä on mm. käyttöä helpottava lcd näyttö.

Logitech Harmony 515- Verkkokauppa.com.

Avainsanat: