Red Devil 788 -pölynimuri

Red Devil 788 robotti-imuri

Robottipölynimuri on melkeinpä pakkohankinta kaikille miehille, jotka joutuvat osallistumaan kotona siivoukseen (eli kaikille?). Elektrolux ja iRoomba ovat myyneet omia mallejaan jo vuosia, mutta näitä robotteja on vaivannut yksi ongelma – järjettömän korkea hinta. iRoombaa on tainnut saada jo n. 300 euron hintaan, mutta kyllä se tuntuu kovalta rahalta – varsinkin kun näistä robotti-imureista ei taida olla ihan perinteisen imurin korvaajaksi.

Itselläni ei (valitettavasti) vielä robotti-imuria ole. Tarkoitus on ollut hankkia moinen, mutta hinta on ollut suurin  yksittäinen tekijä miksi imuri on jäänyt vielä toistaiseksi kauppaan. Olen kuitenkin jutellut usean robotti-imurin omistajan kanssa, ja lähes kaikki sanovat samaa: kätevä laite, mutta ei korvaa kokonaan perinteistä imuria. Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että robotti-imuri pitää yllä yleistä siisteyttä helposti – ja harventaa tarvetta kunnon imuroinnille. Mutta pari kertaa kuukaudessa on melkein silti pakko käydä kämppä läpi ja imuroida kunnolla.

Itseäni robotti-imuri kiinnostaa siksi, että meillä on koira. Lemmikkien omistajat tietävät, että siisteinkin eläin jättää jälkeensä karvaa. Poikkeuksena ehkä kaljut eläimet ja undulaatit. Robotti olisi kätevät lisäapu siivoukseen – eikä kotona tarvisi ehkä käsin imuroida kuin joka toinen viikko. Mutta tässä vielä varoituksen sana lemmikkien omistajille: Jos koirasi ei ole sisäsiisti, saattaa robotti-imuri aiheuttaa enemmän ongelmia kuin ratkoa niitä. Mitä luulet, että koiran jätöksille tapahtuu kun imuri siitä yli hurauttaa muutaman kerran :-)

Se siitä, sitten itse asiaan. Verkkokauppa.com myy tätä Red Devil robotti-imuria mielettömän houkuttelevaan 199.90 euron hintaan. Kun huomioi sitten vielä postituskampanjan, jää tällä tilattuna hintaa vain 200.90 euroa.

Red Devil toimii langattomasti, se osaa vältellä portaikot, tunnistaa matot ja löytää takaisin laturiin ihan itse. Laite siivoaa yhdellä latauksella noin neljä huonetta ja lataa itseään kolme tuntia. Litran jätesäiliöönkin mahtunee helposti yhden siivouskerran pölyt.

8583 – Red Devil 788 -pölyn – Verkkokauppa.com.