Canon Ixus 95 IS hopea, 10Mpix, 2,5″- LCD II

Canon Ixus 95

Ei voi muuta sanoa, kuin että joulun jälkeiset alennukset vempele-osastolla ovat olleet todella suuri pettymys. Olin vakuuttunut, että joulun alla hyviä alennuksia ja diilejä ei löytynyt siksi, että kaupat halusivat kuluttjien ostavan elektroniikkansa täyteen hintaan. Mutta nyt kun vuosi on vaihtunut ja joulu jäänyt onnellisesesti taakse, on elektroniikkakauppiaiden alennukset lähinnä surullisia.

Jotain hyvää kuitenkin voi löytää, jos vain jaksaa kaivaa – ja minähän jaksan. Tässä olisi Canonin Ixus digipokkari. Itselläni on  yksi Ixus enkä ole yhtä laadukasta pokkari nähnyt tai kokeillut. Omien kokemusteni perusteella Canon osaa kaksi asiaa: printterit ja kamerat.

Hintaa tällä 10 megapixelin pienokaisella on mielestäni kohtuullinen 149 euroa. Houkuttelevuutta lisää ovh, mikä on konebox.fi:n mukaan 214 euroa.

On selvää, että halvemmallakin voi pokkarin ostaa, mutta jos pistää vaakakuppiin hinnan lisäksi vielä laadun, olen taipuvainen uskomaan, että moni pokkarin ostaja taipuu Ixuksen kannalle.

10 megapixeliä riittää kyllä tavallisiin lomakuviin varsin tyydyttävästi. Kamerassa on tämän lisäksi kolminkertainen zoom, vaikka koneboxin esittely antaa toisin ymmärtää. Huonointa näissä ixuksissa on tuo voimanlähde – eli akku. Akku tosin kestää kauan, mutta minua ainakin ärsyttää kantaa joka lomamatkalla toista kymmentä erilaista laturia. Mutta jos ei ladattavat akut ole sinulle ongelma, niin tässä ei luultavasti ole mitään vikaa.

Canon Ixus 95 IS hopea, 10Mpix, 2,5″- LCD II – etusivu – Konebox nettikauppa.

Avainsanat: , , ,