Logitech V550 Nano Cordless laser hiiri

Logitech V550 Nano

“Joulu on taas, joulu on taas, sähköposti täynnä mainoksia”; vai miten se nyt oli. Enpä tiedä mitä pitää ajatella viimeviikkojen sähköpostiin tulvineista mainoksista. Onko epätoivo hiipinyt elektroniikkamainostajiin vai yritetäänkö nyt tehdä vuosikymmenen joulumyynti? Tiedä häntä, mutta ainakin minun sähköpostiini virtaa tasaisesti eri elektroniikkakauppiaiden joulumainoksia. Mutta itsehän olen mainostamisen sallinut, joten oma vika.

Valitettavasti suurin osa postiin tulvineista tarjouksista on lähinnä surkeita, ja ne voi ohittaa olan kohtautuksella. Mutta kyllä siellä on joukossa helmiäkin. Tässä niistä huippulöydöistä yksi, Logitechin V550 Nano langton laser hiiri. Normaalisti tällä kannettavan tietokoneen parhaalla kaverilla on hintaa 36 euroa, mutta viimeisimmässä Konebox.fi:in mainoksessa hiirtä luvattiin jo 19 euron  hintaan. Eli melkein puoleen hintaan.

Logitech on hyvä tietokoneiden lisälaitteiden valmistaja, ja Nano on hyvä hiiri. Normaalisti alle kahdella kympillä saa halpavalmistajien heikkoja hiiriä (jätetään nyt Labtech merkkinä mainitsematta tässä yhteydessä), mutta nyt tosiaan tarjolla olisi laatuhiiri ja todella hyvään hintaan. Nanosta tekee erityisen houkuttelevan USB porttiin liitettävän lähetin/vastaanottimen pieni koko (mistä hiirikin lie saanut nimensä). Pikkuosa on niin pieni, että sitä ei tarvitse irroittaa kannettavasta tietokoneesta kun koneen laittaa laukkuun.

Ristiriitaisesti verkkokaupassa hiiren hinta oli vielä 36 euroa, mutta saamassani mainoksessa tuo 19 euroa, niinpä kannattaa ehkä varmistaa hinta ennen maksamista. Jos hinta on tuo 36 euroa, niin se on jo kalliinpuoleinen, joskin hiiri saattaa silti olla hintansa arvoinen.

Via [Logitech V550 Nano Cordless laser hiiri mustaharmaa].