Guitar Hero: Metallica (Kitara + peli) – Playstation 3

Guitar Hero Metallica

Sanotaan niin, että kun Guitar hero pelit tulivat kauppoihin, en ollut ensimmäisenä vannomassa niiden nimeen. Minun oli vain niin mahdottoman vaikea kuvitella miten se voisi olla hauskaa yrittää “soittaa” jotain suosikkejani oudolla muovikitaraohjaimella. Mutta siitä skeptismistä päästiin eroon vain sillä, että nappasin Guitar Hero -kitaran kouraan ja aloin kokeilemaan minkälaista pelin pelaaminen on. Ja se oli hauskaa. Muistanpa vieläkin kuinka ostettuani ensimmäisen Guitar Hero -kitaran ja pelin, vietin ensimmäisen viikonlopun pelaamalla varmaan 5 tuntia päivässä.

Onneksi Guitar Hero tuotteiden hinnat ovat tulleet selvästi alas – jopa kohtuullisiksi. Marraskuussa kitaraohjaimia löysi sieltä täältä parillakin kympillä, mutta itse pelit ovat lähes aina täyteen hintaan; joitain löytöjä tietenkin saattaa sattua tutkaan, mutta pääsääntöisesti hinnat ovat 50 euroa ja siitä ylöspäin.

CDON.com alkaa kuitenkin joulunjälkeiset alet komealla Guitar Hero Metallica paketilla, missä on itse PS3 peli, sekä Metallica kitaraohjain. Pelipaketin hinta on varsin kohtuullinen 49.95 euroa ennen postikuluja. cdon.com on kuitenkin tunnettu varsin kohtuullisista postikuluista, joten veikkaan, että pelin saa toimituskuluineen lähellä 55 euroa.

Suosittelen vahvasti, ellet sitten satu inhoamaan Metallicaa. Jos vain siedät Metallican raskasta poljentoa, on ostos ehdoton.

Via [CDON.COM.]