Koss Porta Pro 1 -kuulokkeet

Koss Porta Pro 1

Jokainen joka on joskus ostanut itselleen mp3 soittimen, tietää, että soitinten myyntipakkauksessa tulee hyvin halpoja (ja usein heikkotasoisia) kuulokkeita. Moni erehtyykin ostamaan soittemensa seuraksi useiden kymmenien eurojen kuulokkeet.

Totuus on kuitenkin se, että hyvien kuulokkeiden ei tarvitse olla kalliit. Tästä hyvänä esimerkkinä voi mainita amerikkalaisen Koss:in klassikoksi muodostuneet Porta Pro -kuulokkeet. Porta prot ovat varsin persoonallisesti muotoillut, taitettavat kuulokkeet, joiden äänenlaatu on hinaansa nähden erinomainen.

Kossin tavaramerkki on aina ollut loistava bassoäänten toisto. Ja Porta Pro ei ole poikkeus tässä suhteessa. Kuulokkeet ovat sangalliset, mutta ne on muotoiltu siten, että ne eivät paina eivätkä purista mistään kohdasta.

Äänen laadun lisäksi parasta näissä kuulokkeissa on hinta. Itse ostin omani kun hinta oli jossain 40 euron nurkilla Saksassa. Nyt Porta Prot voi tilata (tai käydä hakemassa) verkkokauppa.comista varsin tyydyttävään 24.90 euron hintaan.

Kuulokkeet ovat niin edulliset ja hintaansa nähden hyvät, että voin suositella varsin vilpitömästi tätä hankintaa.

via [Koss Porta Pro 1 kuu - Verkkokauppa.com]