Netflix streaming palvelu tekee PS3:sta täydellisen?

Sonyn PS3 on ollut yhtä ominaisuutta vaille täydellinen kodin viihdekeskus: PS3:sta on puuttunut elokuvien nettivuokrauspalvelu. Netflix on lanseerannut vastaavan palvelun xbox360:n omistajille Yhdysvalloissa jo viime vuonna – tai no, ainakin kauan sitten. Tämä on ominaisuus mikä on puuttunut PS3:sta ja se on ollut inhoittavaa – ja joidenkin tapauksessa on saattanut kääntää ostajan xbox:in puolelle.Nyt Netflix tuo vuokrauspalvelun myös PS3:n käyttäjille.

Itse en ainakaan enää halua mennä videovuokraamoon arvailemaan mitä elokuvia siellä on tarjolla JA saatavilla. Turhan usein olen jäänyt ilman uutuusfilmiä, mitä varten olin vuokraamoon alunperin mennytkin. Netin yli tapahtuva vuokraus mahdollistaa mm. reilummat valikoimat ja samalla säästää pitkän pennin kun tulee vuokrattua vain yksi filmi kerrallaan EIKÄ mukaan tule pakollista puolen kilon pussia karkkia.

Valitettavaa tässä uutisessa on, että Netflix tuskin on lanseeraamassa kyseista palvelua Euroopassa – ja kun se Eurooppaan rantautuu, Suomi tuskin on ensimmäinen pysähdys. Mutta oli miten oli, tämä uutinen antaa uskoa, että jokin kaunis päivä tämäkin haave saattaa täyttyä myös meillä. Sitä odotellessa suosittelen cdon.com:in Video On Deman -palvelun kokeilemista. Palvelu on aika vaivaton, nykyään tietokoneen voi liittää televisioon helposti, ja videoidin hinnatkin ovat ihan siedettävät. Suurin haaste on valikoima, jonka suppeus suorastaan ihmetyttää.