Lacie Lacinema 500Gt Neil Poulton Rugged

Lacie Lacinema 500 Gt Neil Poulton Rugged

Tänään kolahti postiin taas Koneboxin mainos. Selailin mainosta suoraan sanottuna pettyneenä. Pettymyksen syy oli sama kuin verkkokauppa.com:in mainosta lukiessa – se oli täynnä leluja. Mainoksista huomaa helposti, että joulu on tulossa kun jopa vempele -kaupat täyttävät mainoksensa lapsille suunnatuista leluista. Uskollisesti luin mainoksen kuitenkin loppuun kun silmäni pysähtyivät; ja taisi siinä sydänkin pysähtyä hetkeksi, ehkä puoleksi sekunniksi. Silmäni osuivat tähän tuotteeseen: Lacien Lacinema kovalevyyn.

Jos mieleesi juolahti tässä kohtaa kysymys: “no mitäs ihmeellistä siinä nyt on?”, niin kannattaa jatkaa lukemista. Tämän pikkulaatikon ihme ei piilekään siinä, että se on ulkoinen kovalevy. Hienous piilee siinä mitä muuta se osaa tehdä. Tämä kovalevy osaa toistaa mm. videoita, musiikkia ja valokuvia, jos sen kytkee televisioon HDMI liittimellä tai stereoihin optisella tai analogisella audiokaapelilla. Kyllä – luit oikein. Soitinta ohjataan mukana tulevalla kauko-ohjaimella.

Mitä tulee toistettaviin tiedostoihin, tässä suora sitaatti koneboxin sivuilta:

Tuetut formaatit:
Video: MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, IFO, ISO), MPEG-4 (AVI, XviD)
Audio: MP3, WMA, AC3, Ogg Vorbis, AAC
Valokuvat: JPEG (up to 8M pixels), GIF, PNG, BMP
Tekstitysraidat(Subtitles): SRT, SSA, SUB, SMI

Ja tottakai se skaalaa 1080p resoluutioon.

Siis pyhä yksinkertaisuus! Tämä on laite mitä minä olen aina halunnut vaikka en ole osannut sitä kaivatakaan.

Ihastuttavan speksin täydentää persoonallinen muotoilu (mikä ei edellisten kirjoitusteni perusteella ole minulle kauhean tärkeä asia).

Pitääpä pistää laskuri käyntiin – nyt lasketaan päiviä kuinka kauan maltan olla ostamatta tätä. tai sitten pitää soittaa Joulupukille.

Ainiin, meinasi yksi tärkeimmistä asioista unohtua: hinta on koneboxissa mielestäni kohtuullinen 143 euroa. Onhan se kallis jos ei tarvitse muuta kuin tuon 500 gigatavun kovalevyn, mutta tämä on niiiin paljon muutakin. Takuukin on ihan ok, eli 24 kuukautta.

Jos jollakulla on omakohtaisia kokemuksia tästä Lacien laitteesta, niin kovasti arvostaisin kirjallisia kommentteja tähän postaukseen.

Lacie Lacinema 500Gt Neil Poulton Rugged