Sony Playstation 3 Slim 250GB KOVALEVYLLÄ

Playstation 3 Slim

Selailin taas lauantain ratoksi tarjouslehtisiä ja nettisivuja toivoen, että silmiin osuisi jotain houkuttelevaa. Gigantin etusivua komisti PS3 tarjous, joka tuntui ensisilmäyksellä perin arkiselta. PS3 slim hintaan 299 euroa. Tuohon hintaanhan tätä on saanut jo viimeiset pari kuukautta. Premium hintaa onnistuttiin pitämään yllä vain noin kuukauden päivät julkaisu jälkeen mutta sen jälkeen kilpailu painoi hinnan tuohon 300 euron tuntumaan.

Kuten sanottu, tarjous oli arkinen joten en ensin ajatellut siitä mitään. Mutta sitten vasta tajusin mikä siinä olikaan myynnissä. Toki kyse oli PS3 slim mallista, mutta tässäpä olikin 250 gigatavun kovalevy. Tarjous muuttui kertaheitolla arkisesta perin houkuttelevaksi.

Jos siis olet PS3:a vailla ja suunnitellut moisen pelin ostaa, niin kannattaa vierailla Gigantin nettisivuilla ja tehdä tilaus sieltä. Itse en juurikaan ole tuota lisätilaa kaivannut, eikä 120 gigan kovalevystäkään ole kulunut vielä juuri mitään. Mutta jos vaihtoehdot ovat 120 gigan kovalevy tai 250 gigan kovalevy, niin valinta on kyllä varsin helppo.

Hinta tällä 250 gigatavun kovalevyllä varustetulla PS3 slim mallilla on tuo 299 euroa. Postituskulut lienevät jossain 10 euron tuntumassa.

PS3 slimin ainoat heikkoudet ovat online videovuokraamon puute (mikä kenties on netflixin kautta tulossa), tuen puuttuminen PS2 peleille, sekä vaihtoehtoisen käyttöjärjestelmä tuen pudottaminen pois.


Sony Playstation 3 Slim 250GB KOVALEVYLLÄ.