Packard Bell 15″ kannettava

Jotenkin minusta tuntuu, että pienkannettavien hinnat ovat pikkuhiljaa hilautuneet lähelle tavallisia 15 tuuman kannettavia – eikä 15 kannettavista enää oikein tahdo löytyä huipputarjouksia. Liekö syynä joulumyynnin odotus – kauppiaat eivät halua tehdä houkuttelevia tarjouksia joulun alla, vaan he haluavat myydä kannettavat joulun alla täyteen hintaan ja sitten alennuksella joulun jälkeen.

Gigantti kuitenkin tekee aina silloin tällöin kiinonstavia kampanjoita. Nyt olisi tarjola Packard Bell:in 15 tuuman kannettava, missä on tehokas AMD:n 64 bittinen tuplaydinprosessori, neljä gigatavua keskusmuistia ja yli 300 giatavun kovalevy. ATI:n näytönohjainkin tuntuu ihan tehokkaalta joten tällä voinee jopa pelailla graafisia pelejä.

Hinta on mielestäni spekseihin nähden ihan mielenkiintoinen: 455 euroa ja alle kymmenellä eurolla saa kotiinkuljetuksen. Mainoksen mukaan koneen hintaa on alennettu jopa 200 euroa, joten ei tämä ihan huonolta tarjoukselta kuulosta.

Omien kokemusteni perusteella Packard Bell tekee korkealaatuisia kannettavia, joten ei kannata vähän tunnetun merkin vaikuttaa ostopäätökseen. Mielummin minä Packard Bellin ostan kuin esim Asusin kannettavan (tosin omat kokemukset Asusin kannettavista ovat minikannetavien luokasta).

EI muuta kuin suiorinta tietä Gigantin verkkosivuille.