Hama USB2.0 Hub 4-paikkaa, ei virtalähdettä

Hama USB 2.0 Hub 4 paikkaa

USB liitäntä on tätänykyä tietokoneissa de-facto standardi. Käytännössä kaikki kaupasta ostettavat laitteet, mitkä on tarkoitus kytkeä tietokoneeseen tavalla tai toisella, tukevat USB liitäntää. Onneksi tietokoneiden emolevyjen valmistajat ovat huomioineet tämän ja USB portteja on normaaleissa tietokoneissa helposti kuusikin.

Mutta – se ei valitettavasti vain vielä riitä. Hiiri ja näppäimistö kun syövät noista kuudesta jo helposti yhden. Siihen vielä päälle vaikka muistikortin lukija, muutama USB kovalevy, digikamera, matkapuhelin, mp3 soitin, … Ja kuinka ollakaan, huomaat, että kädessä olisi taas yksi laite, mikä pitäisi saada kiinnni koneeseen, missä ei ole yhtään vapaata USB porttia.

Apuun rientää USB hubien valmistajat – tässä tapauksessa Hama. USB hubi on onneksi verrattain edullinen hankinta, millä saa laajennettua tietokonetta helposti. Omien kokemuksien perusteella Hubi tekee kaiken muun kiltisti ja tyylikkäästi, mutta lataaminen ei taida Hubin läpi onnistua. Se ei ole tänä päivänä ongelma, sillä suurin osa laitteista ei tue USB liitännän läpi lataamista – mutta jatkossa se saattaa tulla ongelmaksi.

Sitä onglemaa odotellessa, kannattaa kuitenkin sijoittaa 10 euroa USB hubiin ja helpottaa omaa elämäänsä.

Tätä ei kuitenkaan mielestäni kannata tilata yksinään konebox.fi -verkkokaupasta, sillä noin neljän euron toimituskulut tuntuvat kohtuuttoman suurilta kun kyse on vain 10 euron tuotteesta.

Hama USB2.0 Hub 4-paikkaa, ei virtalähdettä – USB-hubit – Konebox nettikauppa.

Avainsanat: ,