Fuj:tech Nano Mouse

Fuj:tech Nano Mouse

Jokainen kannettavan tietokoneen omistaja tietää, että tietokoneiden kosketuslevyt ovat käytettävyydeltään ala-arvoisia, jos vertailukohtana on perinteinen hiiri. Viimeaikoina ovat yleistyneet langattomat hiiret, missä hiiri keskustelee tietokoneen kanssa pinenen lähettimen välityksellä. Tietokoneen USB porttiin kytketään muistitikun kaltainen vempain mikä välittää viestejä tietokoneen ja itse hiiren välillä. Jostain syystä tuo tietokoneeseen kiinnitettävä lisäosa on pääsääntöisesti älyttömän isokokoinen; niin iso, että se on pakko irroittaa tietokoneesta kuljettamisen ajaks – lähinnä siksi, että muuten kannettavaa ei saa sopimaan mihinkään laukkuun.

Siinä missä nuo “perinteiset” langattomat hiiret ovat halventuneet merkittävästi – jopa siinä määrin, että semmoisen saa jo 10-20 euron hinnalla, on ne pikkuhiiret olleet yhä kalliita, missä tietokoneeseen liitetään ihan pikkuruinen lähetin/vastaanotin. Verkkokauppa on löytänyt kataloogiinsa mielenkiintoisen pikkuhiiren, missä tuo lisäosa on mikroskooppisen pieni (tai ehkä vähän isompi). Se ei sinällään ole vielä ihmeellistä.

Ihmeellistä on sen sijaan tuon minihiiren hinta, mikä on verkkokauppa.comin hinnastossa vain 19.90 euroa. Eli noin puoleenhintaan verrattuna vaikka Logitechin vastaaviin.

En ole Fuj:techin mitään laitteita ikinä käyttänyt, joten laadusta en osaa tai uskalla kommentoida, mutta hinta on niin edullinen, että mieleni tekisi ostaa ja kokeilla kyseinen hiirulainen.

41807 – Fuj:tech Nano Mouse – Verkkokauppa.com.