Buffalo Linkstation Live II 500 GB

Buffalo Linkstation Live II

Taas on tullut se aika vuodesta, että Stockmann myy tietotekniikkaa ihan kohtuulliseen hintaan. Kyse on tietenkin Hulluista Päivistä. Pikainen vilkaisu Hullujen Päivien esitteeseen nosti esiin ainakin muutaman mielenkiintoisen tarjouksen. Tämä ei ole ensimmäinen vuosi kun Stockmann kaivaa jostain reilun setin ulkoisia kovalevyjä ja tarjoaa niitä melkolailla kilpailukykyisellä hinnalla. Mutta näistäkin tarjoukista huomaa, että tekniikka kehittyy. Nyt tarjolla ei olekaan ihan tavallinen ulkoinen kovalevy, vaan verkkoon kytkettävä.

Buffalon Linkstation II 500 GB on mm. mediaserverin sisältämä kovalevy, jonka avulla voit jakaa kovalevyn tallennuskapasiteetin kodin kaikkien tietokoneiden kesken. Ja jos sinulla on Mediaservereitä tukevia laitteita (kuten Xbox 360 tai PS3) voit jakaa perheen kuvat, videot ja musiikin suoraan mediaserver -soittimiin. 500 gigan Linkstation on 1 teratavun levyn pikkuveli, joka lie muuten sama laite, mutta kapasiteettia on vähemmän ja tästä mallista taitaa puuttua tuo Bittorrent sovellus. Ei niin, että tuota bittorrent sovellusta varsinaisesti mihinkään tarvitsee, mutta kyse on kuitenkin puuttuvasta ominaisuudesta mikä on hyvä tiedostaa.

Mutta jos on kapasiteettia vähemmän ja jotain softaa paketista puuttuu, ei hintakaan ole kamala. Hullujen päivien tarjoushinta on vain 99.90 euroa. Jos sinulla on tarvetta ulkoiselle tallennusmedialle, tämä on luultavasti hyvä sijoitus tulevaisuuteen, jolla on pidempi elinkaari kuin tavallisella USB kovalevyllä.

Hullujen päivien luonteesta johtuen, tämä tarjous on voimassa vain tiettynä päivänä, joten tarkistapa kataloogista koska sinun kannattaa rynnätä kauppaan tätä hakemaan. Voisin kuvitella, että näitä ei ole enää iltapäivästä hyllyssä.