Panasonic TXL32C10E 32″ LCD-TV

Panasonic TXL32C10E

32 tuumaisten LCD telkkareiden hinnat ne senkun näyttävät laskevan. Nyt on aikaisemmasta pohjahinnasta 399 saatu pudotettua vielä 20 euroa pois.

Mikäs tässä on hyvää: Antenniverkon viritin, muutama HDMI liitin – minkä lisäksi myös SCART liittimiä löytyy, eli ei tarvitse samalla uusia koko viihdelaitteistoa. Viera Image Viewer mahdollistaa digikuvien katselun suoraan SD muistikortilta. Ja lisäksi kauko-ohjainta voi käyttää ohjaamaan useampaa laitetta.

Huonot puolet: HD ready telkkari, eli ostajan ei kannata haaveilla Full HD kuvanlaadusta. Tässä ei näyttäisi olevan mitään herkkuja, mutta niitä nyt ei kannata tai voi oikein perustelkkarilta vaatiakaan. Kaapeliviritin tästä myös loistaa poissaolollaan, joten kaapelin päässä asustavat tarvitsevat yhä digiboxia.

Yhteenveto: loistava kakkostelkkari vaikka makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, takkahuoneeseen tai mökille.

Hintaahan tällä oli Gigantista vain tuo 379 euroa ja kun pistää vielä 19.90 euroa lisää, saa televisiolle kotiinkuljetuksen. Ja kotiinkuljetus on kyllä hyvä hankinta, sillä siinä säästää omaa aikaa, hermoja ja sillä on työllistävä vaikutus.

Ostaisin, jos minulla olisi vielä paikka mihin tämän laittaisi.

Gigantti – Panasonic 32″ LCD-TV.