Sennheiser RS 120 Langattomat kuulokkeet

Sennheiser RS 120

Nyt ei tarvitse enää pelätä, että kuulokkeiden johto riuhtaisee niskat nurin, kun nouset tietokoneen äärestä jääkaapille unohdettuasi, että sinulla on kuulokkeet vielä päässä. Ratkaisu on yksinkertainen ja kohtuuhintainen: osta itsellesi langattomat kuulokkeet.

Sennheiser on ihan kohtuullisen hyvässä maineessa mitä tulee äänentoistoon ja kuulokkeiden valmistamiseen. Rehellisesti sanottuna, mielummin minä Sennheiserin kuulokkeet ostan kuin vaikka Sonyn (nimimerkillä: Sonyn langattomien kuulokkeiden omistaja). Tämä RS 120 malli on myös saanut varsin hyvän vastaanoton arvosteluissa. Mikrobitin tomitus valitsi tämän “toimituksen valintana” numeross 2/2007 (juu, tämä ei ole ihan uusin Sennheiserin malli). Neljä tähteä ei kuitenkaan ole ihan huono suoritus.

Verkkokauppa.com myy näitä kuulokkeita varsin houkuttelevaan 45.40 euron hintaan Ahvenanmaan suoramyyntivarastosta.

Kuvasta käy ilmi, että kuulokkeet eivät ole maailman pienimmät, eikä tuo laturi / telinekään välttämättä esteettistä silmää hivele. Mutta tässä tuotteessa tärkeintä onkin funktio, eli äänenlaatu ja akun kesto – minkä kehutaan olevan noin 20-25 tuntia. Mainospuheiden mukaan lähettimen kantomatka olisi noin 100 metriä, mutta mikäli Sennheiser ei ole keksinyt jotain mullistavaa, veikkaisin, että etäisyyden aiheuttamat häiriöt alkavat olla häiritseviä jo jossain 10-20 metrin etäisyydellä.

Mutta kuten sanottua, hinta on kohdallaan – laadunkin uskon tyydyttävän peruskäyttäjää. Mitä sitä enempää selittelemään: mielestäni tämä on aika kiinnostava diili. Melkein toivoisin omien kuulokkeideni hajoavan, jotta olisi hyvä syy ostaa uudet. Ja luultavasti ostaisin juuri nämä.

45014 – Sennheiser RS 120 la – Verkkokauppa.com.