Ventus G730 GPS-datalogger

Ventus G730

Noniin, nyt törmäsin sitten vihdoin tuotteeseen mitä en tiennyt tarvitsevani – ennenkuin näin tämän. Ja nyt kun tiedän tämän olemassaolosta, on ainakin minun äärimmäisen vaikeaa olla ostamatta tätä…

Kyse on Ventus:in valmistamasta gps datan tallentajasta. Homma toimii siis siten, että kun lähdet lenkille pistätä tämän taskuun ja päälle ja loggeri alkaa tallentamaan matkaasi, aikaa, korkeutta ja paikkatietoa. Jälkeenpäin voit tuoda tallennetut lokitiedot tietokoneelle ja voit esim google earthin (tms) avulla tarkastella missä sitä on tullut kuljettua, korkeuseroineen ja matkoineen.

Tämä siis tekee kaiken mitä kuntourheilija tai ulkonaliikkuja kaipaa – ainoa mitä tästä puuttuu on sykkeen tallentaminen. Mutta sitä varten voi hankkia halvan sykemittarin (alle 50 eurolla).

Verkkokauppa.com myy näitä Ventusin dataloggereita Ahvenanmaalta hintaan 34.40 euroa – mukaanlukien toimituskulut.

Vastaavan tempunhan taitaa tehdä tuo Nokian sportstracker ohjelma. Minä itse en tosin halua ottaa kännykkää mukaan lenkille, joten minun osaltani tuo sportstrackerin käyttö on jäänyt vähemmälle, vaikka mitä mainioin ohjelma ja palvelu se onkin.

45132 – Ventus G730 GPS-data – Verkkokauppa.com.

Avainsanat: , ,