Transcend 250GB Storejet 25 mobile

Transcend 250 GB storejet 25 mobile

Tämän päivän urbaaniin selviytymispakkaukseen kuuluu ehdottomasti USB muistitikku. Esimerkiksi Victorinox on ympännyt muistitikun jopa osaan taskuveitsiään. Sitä ei koskaan tiedä, koska palaverissa tai kaverin luona tulee eteen tilanne, että pitää siirtää tiedostoja joko koneesta toiseen – tai joissain tapauksissa viedä tiedostoja kotiin. Ja vaikka kaikki onkin jo verkossa, ei verkko kuitenkaan ole aina saatavilla. Eikä kukaan halua siirrellä satojen megatavujen liitetiedostoja sähköpostilla  – vai haluaako?

USB muistitikkujen hinnat ovat tulleet naurettavan alas – mutta niiden kapasiteetti on vielä rajallinen. On totta, että 16 gigatavuun mahtuu aika paljon asiaa – mutta mieleen hiipii väkisinkin ajatus, josko olis mahdollista kantaa vielä enemmän tietoa aina mukanaan. Mikäs sen hienompaa kuin napata vaikka koko musiikkikirjasto taskuun ja silti jää vielä reilusti tilaa dokumenttien kuljettelulle.

Verkkokauppa myy Ahvenanmaan suoramyyntivarastosta äärimmäisen mielenkiintoista Transcendin 250 gigatavun ulkoista kiintolevyä mikä kokonsa puolesta mahtuu taskuun (tai niin mainosteksteissä ainakin annetaan ymmärtää). Hintaa tällä pienellä tilaihmeellä on varsin kohtuullinen 45.40 euroa. Ja tämä hinta sisältää kotiinkuljetuksen.

Vaikea kuvitella, että vastaavaa tuotetta saisi mistään halvemmalla. Tallennuskapasiteettia kun on hurjat 250 gigatavua.

Transcend 250GB StoreJet 25 mobile -ulkoinen kiintolevy USB 2.0 väylään + kuljetus Ahvenanmaalta.

via 45072 – Transcend 250GB Stor – Verkkokauppa.com.