PS3 NHL 10

PS3 NHL 10

Huhhuh. Tämä onkin mielenkiintoinen juttu tämä. Selailin verkkokauppa.com:in sivustoa tutkaillen mitä mielenkiintoista heillä on myynnissä Ahvenanmaan suoramyynnissä. Ajattelin, että konsolipelit olisivat ideaali suoramyyntituote. Niinpä innostuin välittömästi, kun huomasin, että PS3 NHL 10 peli oli suoramyynnissä hintaan hieman alle 45 euroa. Aloin jo kirjoittamaan aiheesta vakuuttuneena, että tuo Ahvenanmaan suoramyynti tulee muuttamaan koko pelienmyyntiliiketoiminnan Suomessa. Hinta 45 euroa tuntui niin hyvältä, että ajattelin hehkuttaa sitä vertaamalla (kiusallani) Gigantin hintaan. Olin siis vakuuttunut, että Gigantti möisi samaa peliä johonkin 59 – 69 euron hintaan.

Ääni kuitenkin muuttui kellossa hyvin nopeasti kun huomasin mihin hintaan Gigantti tuota peliuutuutta myy. Gigantin verkkokaupan hinta oli 39.90 euroa + toimituskulut.

Peli julkaistaan näköjään tänään, joten sitä ei voinut vielä kaupasta tilata – mutta ainakin minä tiedän mistä NHL10 pelini ostan / tilaan… Jos seuraat konsolipelien hintoja niin tiedät, että tämä on todella edullinen hinta uutuuspelistä.

via Gigantti – PS3 NHL 10.