Acer eMachine E525 15.6 tuuman kannettava

Acer eMachinesTaas olisi tarjolla edullisia perusläppäreitä Gigantista. Kyllähän se niin on, että peruskannettavasta, esim koululaisen käyttöön, ei yksinkertaisesti kannata maksaa yli 300 euroa. Tuo 300 euron maaginen hinta alitetaan säännöllisesti jonkin kauppiaan toimesta. Jos asialla ei ole Gigantti, niin sitten se on vaikka verkkokauppa.com.

Nyt asialla on kuitenkin Gigantti. Verkkokaupasta saisi pöytänsä koristeeksi ihan hyvän kokoisen ja näköisen Acer eMachines sarjan 15 tuuman laptopin hintaan 299 euroa + toimituskulut. Onneksi verkkokauppojen toimituskulut ovat tätänykyä ihan järkeviä, eikä tuotteen hinta nouse taivaisiin vain siksi, että se pitää postittaa ostajalle.

Ominaisuuksia tuijottava lie tyytyväinen siitä, että tässä mallissa on mm. 2 gigatavua keskusmuistia ja 250 gigatavun kovalevy. Keskusmuistia voi laajentaa omatoimisesti aina neljään gigatavuun saakka. En tosin usko, että laajentaminen on tarpeen, mutta muistien edullinen hinta se mahdollistaa pikkurahalla. Näytönohjaimen virkaa ajaa Intel GMA 4500M. Laitteen heikoin lenkki lienee Intelin Celeron prosessori, joka ei ole tuplaydinprosessori. Mutta .. tekstinkäsittely ja nettisurffaus ei tuplaydintä kaipaa. Luonnollisesti, varustukseen kuuluu myös polttava cd/dvd asema. Käyttöjärjestlmä on Windows Vista Home Basic.

Avainsanat: , , ,