Aiptek AHD H5 Extreme Full HD digivideokamera

Muistatko kun vanhemmat aikanaan istuttivat perheen lapset olohuoneeseen ja kaapista kaivettiin kummallinen huriseva kelanauhuri josta ei tullutkaan ääntä vaan valkoiselle kankaalle heijastui rakeista kuvaa missä tutut ihmiset seikkailivat välillä kuin hidastetussa ja välillä kuin nopeutetussa elokuvassa. Nuo elokuvat olivat kuin 20 -luvun mykkäelokuvat, paitsi että näissä filmeissä oli hailakoita värejä, näyttelijät olivat tuttuja eikä filmissä tuntunut olevan lainkaan juonta. Kyllä … ne olivat kaitafilmejä.

Mitä pitäisi tehdä tänä päivänä mikäli haluaisi ikuistaa arkista elämää haluamatta pelätä sitä, että kymmenen vuoden kuluttua videoille nauretaan vanhanaikaisina, huonolaatuisina ja epätarkkoina? No, osta digitaalinen videokamera ja vielä Full HD resoluutiota tallentava. Näin sinulla on parhaat mahdollisuudet, että elokuvasi säilyvät edes jotenkin suojassa ajan nakertavalta hampaalta.

Aiptek AHD H5 Extreme Full HD Digivideokamera

Mutta… Full HD videokamerat ovat vielä naurettavan kalliita, eikö? Heheh – ei suinkaan. Verkkokauppa.com on saanut valikoimaansa Aiptekin Full HD tallennusta tukevan digivideokameran, missä on viiskertainen optinen zoom. Tuo 5x zoom riittää vallan mainiosti kotitarpeisiin. Itse video tallentuu varsin mukavalla 30 kuvaa sekunnissa (fps) tahdilla, joten ei ole suurta vaaraa, että elokuvien liikkeet nykivät suuntaan taikka toiseen.

Hintalappuun verkkokauppa.com on arponut kuluttajankin mieltä ylentävän 189.90 euroa. Eli reilusti alle 200 euron.

Elokvat tallentuvat sujuvasti SD/SDHC tai MMC muistikorteille. Sisäänrakennettua tallennuskapasiteettia ei tässä kamerassa taida olla. Lisäominaisuuksista maininnan ansaitsevat LED valo ja kasvojen tunnistus, minkä avulla tarkennus pysyy aina kuvattavassa kohteessa.

Avainsanat: , , , , ,