C3 Espressokeitin C3030295

C3 -EspressokeitinMikä olisi sunnuntaiaamussa parempaa kuin kuppi hyvää kahvia? No, joku nokkela voi keksiä ehkä muutaman asian mikä nostaisi mieltä enemmän kuin kahvi, mutta kyllä tuo kahvi aika korkealle äänestyksessä nousee. Kahvin juominen ja valmistaminen on tänä päivänä jo yhtä suurta tiedettä ja taidetta kuin on viinin juominen. Viiniharrastuksen voi aloittaa tosin pienellä investoinnilla, mutta kahviharrastus tuppaa vaatimaan kalliita keittimiä. Aloittelijan tuskin kuitenkaan kannattaa painua Mustaan Pörssiin ja ostaa 1000 euron Juraa. Suosittelen, että homman aloittaa halvemmalla ja jos siitä innostuu, niin sitten sijoittaa keittimeen enemmän. Asiantuntijat varmaan lyttäävät tämän näkemyksen perustellen sitä sillä, että kahviharrastuksesta ei innostu, jos siihen ei opettele heti alusta kunnon keittimellä. Päätä sinä itse miten haluat kahviisi tutustua.

Gigantti kuitenkin tarjoaa meille tarkanmarkan miehielle ja naisille ihan houkuttelevan aloittelijan paketin. Myynnissä on C3 espressokeitin ihan kohtuulliseen 99 euron hintaan.

Laitteen ominaisuuksiin kuuluvat mm. maitovaahdotin, kupinlämmittäjä, 1000 watin teho ja 15 barin paine. Huomaa, että kyse ei ole automaattikeittimestä – niitä ei valitettavasti vieläkään tahdo saada juuri alle 300 euron (edes halvimpia).

Avainsanat: , , ,