PhotoNav 4.3″ – Suomi, Ruotsi, Viro Navigaattori

Tämän tarjouksen jälkeen ei autoilijoilla ole enää mitään tekosyitä olla eksyksissä. Verkkokauppa.com takoo hurjia tarjouksia Ahvenanmaan suoratoimitusvarastoltaan – ilman ALV:a kun tuotteita myyvät. PhotoNav kiinnitetään imukupilla auton tuulilasiin (Enska käski muistuttaa, että imukuppikiinnitykset ovat toistaiseksi Suomessa laittomia). Kuski, tai vieressäistuja, ohjailee Windows CE -käyttöjärjestelmällä varustettua navigaattoria tökkimällä sormella näyttöön.

Tässä vaiheessa luvataan, että karttojakin tähän laitteeseen voi päivittää myöhemminkin ostamalla muistikorttipäivityksiä – veikkailenpa vaan, että noiden päivitysten hinta on kovempi kuin koko laitteen. Perus karttojen lisäksi on pakettiin sovitettu kaikenlaista pikkuherkkua, kuten esimerkiksi ilmakuvia Helsingistä ja Tampereelta. Tarjolla on perinteiset 2D ja 3D näyttömoodit. Karttojen alkuperä johtaa TeleAtlakseen ja sitä kautta TomTom:iin. Akulla luvataan kolmen tunnin käyttöaikaa.

Laitteen voi täyttää erilaisella paikkatiedolla joko GPS-waypoints.net:in tarjonnalla, tai sitten vain Googlen Earthin kml pisteillä.

Hintansa puolesta kyse on jo melkein pakko-ostoksesta: 45.40 euroa.