Canon FS100 digivideokamera

Canon FS100Digivideokamera on jokapojan must-have -ostos youtuben aikakautena. Jokainen itseään kunnioittava skeittarikin kantaa reisitaskussa kunnon digivideokameraa jotta voi ikuistaa uskomattomimmat flipit ja full-frontit. Varttuneempaa väkeä kiinnostaa luonnollisesti mahdollisuus ikuistaa jälkikasvun ensiaskeleet. Tai ehkä haluat vain ikuistaa Ihania naisia rannalla (toimituksen lakimies kehoittaa lukijoita muistamaan, että vieraiden ihmisten kuvaaminen ilman heidän suostumustaan on paheksuttavaa ja mahdollisesti laitonta).

Oli valitsemasi kuvauskohde mikä tahansa, tarvitaan siihen kunnon digikamera. Canonin FS100 on juuri sitä. Kyse on Canonin jo muutaman vuoden vanhasta muistikortille tallentavasta perusdigivideokamerasta. Kaikin puolin tasaisen paketin kruunaa kunnioitettava 37-45 kertainen optinen zoom. Digitaalinen zoom on n. parituhattakertainen – mutta se ei kiinnosta ketään.

Canon FS100 ei ole missään erinomainen, mutta joka asiassa hyvä. Tähän tulokseen tuli mm. Mikrobitti vertaillessaan tämän hintaluokan videokameroita. Lue lisää täältä, jos et usko.

Teknistä nippelitietoa tarjoaa joko Canonin omat sivuta, tai sitten afterdawn sivullaan.

No mistä niitä sitten saa?

Ainakin Citymarket on myynyt kyseistä laitetta viime viikkoina hintaan 299 euroa. Samaan hintaan myy myös magnet-e verkkokauppa. Mikäli on uskomista hintaseuranta.fi -palvelun käyttäjäpalautteeseen, on magnet-e varsin hyvä verkkokauppa. Toimituskulut eivät ainakaan päätä huimaa.